top of page
  • Writer's pictureAuthor

Yurt Dışına Para Gönderme Yöntemleri - Transfergo

Updated: Jan 25, 2023

Yurt dışına para gönderme, yurt dışına taşınmış olanlar için önemli bir ihtiyaçtır. Ancak, yurt dışına para göndermek için birçok seçenek mevcut ve seçim yaparken dikkat etmeniz gereken birçok faktör bulunur. Öncelikle, yurt dışına para göndermek için hangi ülkeye göndereceğinizi belirlemelisiniz. Daha sonra, yurt dışına para gönderme seçenekleri arasından en uygun olanı seçmelisiniz. Örneğin, banka havalesi, elektronik cüzdan veya kripto para gibi seçenekler mevcut. Ayrıca, yurt dışına para gönderirken döviz kurunun da dikkate alınması gerekir. Yurt dışına para göndermek için araştırma yapmalı ve en uygun seçeneği seçmelisiniz.


Türkiye'den yurt dışına para gönderme yöntemlerinin en hızlı ve en kolay yolu olan Transfergo'yu yurt dışına para göndermek için kullanabilirsiniz. Hem hızlı hem de düşük gönderim ücretleriyle paranızın karşı tarafa çabuk ulaşması için en güzel seçenek. Buraya tıklayarak hemen üye olup Türkiye'den yurt dışına para göndermeye başlayabilirsiniz.


Transfergo'dan hesabınızı açarak göndermek istediğiniz ücreti Euro ya da istediğiniz para birimi olarak girip karşılığında çıkan miktarı Türk Lirası olarak yollayabilirsiniz.


Siz Türk Liranızı Euro'ya çevirerek göndermekle hiç uğraşmıyorsunuz. Siz Euro karşılığı olan miktarı size verdikleri IBAN adresine Türk Lirası olarak yolladıktan sonra Transfergo bu çevirim işini sizin için yapıyor ve karşı tarafa parayı Euro olarak gönderiyor.


Yurt dışına para gönderme ücreti de bir hayli uygun olan Transfergo'yu mutlaka deneyin!

21 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page